OPBERGSYSTEMEN

OPBERGSYSTEMEN

Opdat u lang van de keuken kunt genieten. Jarenlange partnerschappen met onze leveranciers bewijzen onze wederzijdse maximale kwaliteitsaanspraak. Met de producten van Kesseböhmer verwerken wij techniek op het hoogste niveau bij maximaal gebruik van de opbergruimte.

TANDEMUITTREKKORF

Het tandem-opbergsysteem maakt een maximale vulling mogelijk, waardoor voor een optimale voorraad wordt gezorgd. Alle producten zijn overzichtelijk opgeborgen. Natuurlijk is ook hier alles voorzien van een dempingssysteem.

UITTREKKORF

Alle voorraden kunnen overzichtelijk van boven naar beneden worden gesorteerd. Uittrekbaar interieur met geïntegreerd dempingssysteem.

ONDERKASTUITTREKKORF

Onderkastuittrekkorf met optimaal gebruik van de opbergruimte. Alles toegankelijk. In verschillende breedten, met verborgen uitrekkorfgeleiding.

LEMANS

Functionele draaiplateaus, gemakkelijk uit de kast te trekken. De hoekkastoplossing! Alle niveaus kunnen onafhankelijk van elkaar worden bewogen.

DRAAIPLATEAUS

3/4 cirkelbodem, compleet 360 graden met het beproefde draaikast-principe.

DRAAIPLATEAUS HALVE CIRKEL

Draaibodem halve cirkel, 180 graden draaibaar. Nieuwe orde op 3 niveaus.

MAGIC CORNER

Clevere oplossing: twee volwaardige kastuitvoeringen naast elkaar in slechts één hoekkast. Deze hoekuittrekkorf is volledig uittrekbaar.