INFO

INFO

Kwaliteit, individualiteit en innovatieve uitvoering staan voor “De Keukenkenners” op de eerste plaats. In onze keukenmeubelen verwerken wij kwalitatief hoogwaardige materialen door middel van de beste techniek van toonaangevende merkfabrikanten. Daarin slagen wij door de combinatie van traditioneel handwerk en moderne productiestraten.

KORPUS

Korpus, bodems, zijkanten, 19 mm dik – achterwand 8 mm dik en rondom ingegroefd. Voor maximale stabiliteit en comfort. Onze korpus ligt daardoor duidelijk boven de branchestandaard en biedt u een grote duurzaamheid en een lang plezier met de keuken.

127 MOGELIJKHEDEN

Fronthoogte 124 mm, raster met 3 mm voeg. Voor een flexibele en eenvoudige indeling van je nieuwe keuken. Hoogte en vorm zijn individueel aanpasbaar en zorgen voor een perfecte ergonomie. Wij werken niet met blindstukken, maar produceren de deuren precies passend. Voor meer comfort en design in de keuken.

LASER-KANT

Fronten, korpus en bodems zijn gefabriceerd met laser-kant. Door deze progressieve technologie bij de verwerking van de kanten bereiken wij een absoluut harmonisch oppervlaktebeeld. Hierdoor zijn de voegen tussen platen en kanten optisch niet meer zichtbaar. Bovendien worden de fronten, het korpus en de bodems wezenlijk duurzamer.

POEDERLAK

Groot kleurenassortiment bij fronten met hoogwaardige poederlaklaag. Poederlak heeft elementaire voordelen tegenover traditionele laklagen. Hij is bijzonder krasvast, robuust alsook stootvast en bovendien milieuvriendelijk. Dit omdat er geen organische oplosmiddelen bij de verwerking worden ingezet. Deze is extreem onderhoudsvriendelijk en zeer ongevoelig voor vuil.

BLUM

Het uittreksysteem BLUM LEGRABOX PURE behoort tot de standaarduitvoering van het complete programma. Blum- en klepdeurscharnieren met geïntegreerd dempingssysteem BLUMOTION. Op verzoek ook met elektrische Servo-Drive of handmatige Tip-On verkrijgbaar. Eenvoudig, mooi, modern – met een vingertip openen en sluiten. Zo beleeft u plezier aan uw keuken.

HOEKOPLOSSINGEN

Hoekkasten met LeMans-draaiplateaus. Voorraadkasten met tandem- en uittrekplateau, dit met een geïntegreerd dempingssysteem. Laat uw potten en pannen als bij toverslag verdwijnen dankzij het gebruik van de royale opbergruimte. Voor meer comfort en orde in de keuken.

AANPASBARE KASTMATEN

Korpusbreedten 250 – 1200 mm breed. Korpushoogten tot 2400 mm hoog. Korpusdiepten tot 700 mm diep.

De perfecte keuken op maat voor een optimale benutting van  uw keukenruimte.

VASTE LEGPLANKEN

19 mm houten legplank met ingefreesde en verdekte legplankdragers – stabiel en beveiligd tegen omkiepen.

KWALITEIT & DUURZAAMHEID

Onze keukens dragen het keurmerk “Gouden M”, daar wij veel waarde hechten aan kwaliteit. Onze keukenmeubelen staan synoniem voor gezond wonen.

Onze firma is PEFC-gecertificeerd.
PEFC is het grootste onafhankelijk instituut voor duurzaam bosbeheer en de handel van duurzaam hout en houtproducten door een certificatie systeem met kentekenen en voorschriften. Zo kunnen onze bossen ook de toekomstige generaties voor levenonderhoud, werkplaats en recreatiegebied garanderen.