KWALITEIT

KWALITEIT

Ultramoderne productie-installaties, waardevolle materialen en handwerkskunst. Bovendien gecertificeerd. Kwaliteit zet zich door.

LASER-KANT

Wij kiezen consequent voor laser-kant bij de kantenverwerking. Dit voor de optisch naadloze overgang zonder voeg tussen plaat en kant bij de korpussen, fronten en bodems. Zonder compromis voor verhoogde warmte- en vochtbestendigheid.

POEDERLAK

Kras- en stootvast alsook vuilongevoelig, opdat zelfs het meest geanimeerde familieleven geen sporen achterlaat. Daarnaast een leuk haptisch gevoel en een groot kleurenassortiment. Onze hoogwaardige en bijzonder robuuste poederlakbekledingen zijn bovendien milieuvriendelijk, daar er geen organische oplosmiddelen bij de verwerking wordt ingezet.

INDUSTRIEEL HANDWERK

De ambachtelijke knowhow en de consequente procesoptimalisering leveren het beste resultaat op voor de keukenproductie. Iedere keuken wordt op verzoek met de hand gemaakt en past zich zo aan alle individuele wensen aan.

INSTALLATIE VOOR HET OP MAAT SNIJDEN

Kwaliteit begint reeds bij het op maat snijden met een volautomatische installatie. Dit voor volle-formaat-platen met afmetingen tot 5200 mm x 2100 mm. Om te voldoen aan de veelsoortigheid en de complexiteit van onze producten fabriceren wij onze keukens alleen op basis van orders en uitsluitend met de „chargegrootte 1“.

CERTIFICATIE & DUURZAAMHEID

Onze keukenmeubelen staan synoniem voor gecontroleerde kwaliteit, gegarandeerde veiligheid en gezond wonen. Ze voldoen aan de eisen overeenkomstig RAL-GZ 430, wat wordt gedocumenteerd door de „Gouden M“ en het Emissielabel. Hetzelfde geldt voor de gebruikte materialen.