BLUM

BLUM SCHARNIEREN EN GELEIDERS

Onze aanspraak en die van onze partners is kwaliteit met moderne technieken. Wij zijn consequent en leveren u daardoor vlotte, hoogwaardige en comfortabele keukenmeubelen.

GELEIDERS

De BLUM LEGRABOX pure behoort tot de standaarduitvoering van onze keukenmeubelen. Het eenvoudige, rechte design bij gelijktijdig gebruik van hoogwaardige materialen betekent elegantie in beweging. Wij leveren de laden en uittrekkorven in vier verschillende diepten.

BINNENUITTREKKORF

Verborgen en toch voorhanden. De binnenuittrekkorven van BLUM LEGRABOX pure overtuigen door het rechte, eenvoudige design. Geniet van de voegloze overgangen tussen de afzonderlijke componenten en de uniforme optiek. En dit bij gelijke capaciteit zoals bij een traditoneel uittreksysteem.

SCHARNIER

In de keuken worden de scharnieren sterk belast. Daarom zetten wij alleen de beste componenten in. Profiteer van het elegante en automatische sluiten van de keukendeuren dankzij het geïntegreerde BLUMOTION systeem. Met de door ons ingezette scharnieren beweegt elke deur op betrouwbare wijze – en wel gedurende veel jaren.

KLEPDEURSCHARNIEREN

Bij hoge en grote bovenkasten voor meer mogelijkheden. Geïntegreerde dempingssystemen zorgen bovendien in de hang- en zijkasten voor maximaal comfort bij het openen en sluiten. Op verzoek ook met Servo-Drive op elektriciteit.

SERVO-DRIVE

De laden, deuren en uittrekkorven kunnen heel gemakkelijk, zacht en stil worden geopend en gesloten. Een lichte tik is voldoende. Elegant en betrouwbaar. Servo-Drive functioneert zelfs bij het uitvallen van de stroom.

TIP-ON

Open de laden, deuren en uittrekkorven door lichtjes te tikken. Eenvoudig, elegant en betrouwbaar. De mechanische ondersteuning bij het openen is vooral geschikt voor greeploze laden en uittrekkorven.